Konto Kurv

Handelsbetingelser

dust2clean v/Flemming Jensen
CVR-nummer: 31144175.
Rugvænget 46C
2630 Taastrup.
Tlf: 50 120 120
E-mail: mail@dust2clean.dk

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er eksklusive moms (inklusiv moms vises nedenfor med småt) og eksklusiv leveringsomkostninger.

dust2clean tager imod online betalinger med:
Dankort
Visa/Dankort
Visa
MasterCard

Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Du kan også betale ved forudbetaling til vores bankkonto. Når du har afgivet din ordre, fremkommer vort bankkontonummer, som du kan overføre beløbet til. Husk at angive dit ordrenr. som reference.

Faste kunder med kreditaftale kan også vælge at betale efter modtagelsen af produkterne. I disse tilfælde fremsendes en faktura med betalingsfrist på senest 20 dage netto fra fakturadato. Ved for sen betaling tillægges renter samt rykkergebyr.

Offentlige kunder kan også vælge at betale via EAN.

Det er kun offentlige institutioner og faste kunder, som kan købe på kredit og der vil blive foretaget en kreditvurdering før fakturaudsendelsen.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto når varen afsendes, medmindre andet er aftalt, eller fremgår af din ordre. Dette betyder samtidigt at varer i restordre ikke faktureres, før disse kan afsendes.

dust2clean benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Levering

Vi leverer kun varer nden for Danmarks grænser. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. Ved bestilling på hverdage inden kl. 12.00 bliver varen sendt samme dag.

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

Vi leverer til privatadresser i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland.

Vi tilbuder følgende leveringsmuligheder: GLS, PostNord og Afhentning i en af vores tre butikker. Yderligere har kreditkunder mulighed for at vælge levering af dust2clean.

Alle køb under 1500,00 kr. pålægges et fragtgebyr på 59,00 kr. ekskl. Moms.
Alle køb over 1500,00 kr. leveres fragtfrit.

Enkelte varer, fx tunge varer og farligt gods, leveres ikke fragtfri uanset prisen

Forbehold

Der tages forbehold for force majeure, slåfejl, billedefejl, prisændringer, udgående varer, samt leverandørsvigt.

Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@dust2clean.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan også fortryde aftalen ved at undlade at modtage varen.

Såfremt der er foretaget betaling, tilbagebetaler vi denne straks og senest 30 dage fra vores modtagelse af det returnerede produkt. Vi dækker ikke leveringsomkostninger i forbindelse med returneringen af produktet til os.

Det er op til dust2clean at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

Varen sendes til:

Dust2clean
Rugvænget 46
2630 Taastrup.

Du kan også aflevere produkterne på ovenstående adresse personligt, efter aftale.

Når du sender en vare retur, er det dig selv, der bærer risikoen for varens hændelige beskadigelse eller forringelse under tilbagetransporten.

Varer som er specialfremstillet og/eller særligt bestilt til dig returneres ikke.

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til dust2clean i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

dust2clean dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationer sendes til vores lager:

dust2clean
Rugvænget 46C
2630 Taastrup

Ansvarsfraskrivelse

Kunder benytter produkter købt på www.dust2clean.dk på eget ansvar.

Dust2clean kan derfor ikke gøres ansvarlig for tab, der direkte eller indirekte menes at være forårsaget af kundens forkerte brug af de købte produkter. Et eventuelt erstatningskrav vil ikke kunne overstige fakturabeløbet for den solgte genstand.

Køber og bruger henvises til at følge eventuelle brugsvejledninger, kataloger og brochurer der er leveret med produktet, eller til selv at indhente de fornødne oplysninger om anvendelsesområdet samt korrekt anvendelsesmåde og løbende servicering af produktet.

Persondatapolitik

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af dust2clean. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Kundedata registreret hos dust2clean opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når du er registreret hos dust2clean, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der registreres om dig.

Har du spørgsmål eller forespørgsler i forbindelse med persondata, er du velkommen til at henvende dig via mail@dust2clean.dk.

Hvis du på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at kontakte os, eller ved brug af linket for afmelding i mailen.

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til mail@dust2clean.dk, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage.

Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage-platform: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Modtag vores nyhedsbrev og gå ikke glip af tilbud og kampagner.

Modtag vores nyhedsbrev og gå ikke glip af tilbud og kampagner.

Lad os låne din e-mail adresse kun til gode tilbud og kampagner.
Når du beslutter dig for ikke at høre mere fra os, afmelder du dig igen simpelt og effektivt.

Du er nu tilmeldt, kig i din indbakke (måske under spam eller uønsket) for den første e-mail.